• De hoge Gecontroleerde Ventilator van de Luchtstroom PBT PWM voor Server
  • De hoge Gecontroleerde Ventilator van de Luchtstroom PBT PWM voor Server
  • De hoge Gecontroleerde Ventilator van de Luchtstroom PBT PWM voor Server
  • De hoge Gecontroleerde Ventilator van de Luchtstroom PBT PWM voor Server
  • De hoge Gecontroleerde Ventilator van de Luchtstroom PBT PWM voor Server
  • De hoge Gecontroleerde Ventilator van de Luchtstroom PBT PWM voor Server
De hoge Gecontroleerde Ventilator van de Luchtstroom PBT PWM voor Server

De hoge Gecontroleerde Ventilator van de Luchtstroom PBT PWM voor Server

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Cheng Home
Certificering: UL TUV
Modelnummer: C80xx-XX

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 2000 PCs
Prijs: USD1.00-8.00 per piece
Verpakking Details: kartons op pallets
Levertijd: 4-6 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 200-400K stukken per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: PBT Steekproeven: beschikbaar
Optie: signaaloutput Lager: kogellager of kokerlager
model: C80xx-XX grootte: 80x80x38 mm
Hoog licht:

De hoge Gecontroleerde Ventilator van de Luchtstroom PWM

,

PWM Gecontroleerde Ventilator voor Server

,

De Gecontroleerde Ventilator van PBT PWM

Productomschrijving

Pulse-width modulatie
Pulse-width de modulatie (PWM) is een gemeenschappelijke methode van het controleren computerventilators. Een PWM-Geschikt ventilator wordt gewoonlijk aangesloten aan een 4 speldschakelaar (pinout: Grond, +12 V, betekenis, controle). De betekenisspeld wordt gebruikt om de omwentelingssnelheid van de ventilator af te lossen en de controlespeld is een open-afvoerkanaal of de open-collectoroutput, die vereist trekt aan 5 V of 3,3 V in de ventilator uit. In tegenstelling tot lineaire voltageregelgeving, waar het ventilatorvoltage aan de snelheid evenredig is, wordt de ventilator gedreven met een constant leveringsvoltage; de snelheidscontrole wordt door de ventilator uitgevoerd op het controlesignaal dat wordt gebaseerd.

Het controlesignaal is een vierkante golf die bij kHz 25, met de plichtscyclus werken die de ventilatorsnelheid bepalen. 25kHz wordt gebruikt om het geluid van het signaal boven de waaier van menselijke hoorzitting op te heffen; het gebruik van een lagere frequentie kon een hoorbaar gezoem veroorzaken of jammeren. Typisch kan een ventilator tussen ongeveer 30% en 100% van de geschatte ventilatorsnelheid worden gedreven, gebruikend een signaal met tot 100%-plichtscyclus. Het nauwkeurige lineaire snelheidsgedrag (, weg tot een drempelwaarde, of een minimumsnelheid tot een drempel) op lage controleniveaus is afhankelijke fabrikant.

Vele motherboards kenmerken ingebouwde programmatuur en software die deze die ventilators regelt op bewerker en computergevaltemperaturen worden gebaseerd.

 

 

C80xx-XX
80x80x38 mm

1,283 〜 2,71 m3/min

7.23 〜 29,38 mm-H2O

 

Materiaal
Kader: Thermoplastische PBT van UL 94v-o
Impellen Thermoplastische PBT van UL 94v-o

Spoel: Thermoplastische PBT van UL 94v-o
Looddraad: AWG26, Rode Negatieve Draad Positieve (+) Zwarte draad (-)

 

De hoge Gecontroleerde Ventilator van de Luchtstroom PBT PWM voor Server 0

 

 

De hoge Gecontroleerde Ventilator van de Luchtstroom PBT PWM voor Server 1

Ongeveer ons:

Everrich Elektronisch (Dong Guan) Co., Ltd, een dochteronderneming van Cheng Home Electronics Co. , Is Ltd, de Taiwan gebaseerde onderneming die in het ontwerpen en productie van brushless ventilators en motoren van gelijkstroom gespecialiseerd is. Het bedrijf werd gevestigd in Oct.1985. Het is 30 jaar ervarings van professioneel ontwerp en vervaardiging van gelijkstroom-ventilators, motoren geweest. Wij gebruiken geavanceerde autoproductiemateriaal en het testen machines, en wij hebben hogere beroeps & manager en de techniekmacht is sterk.

Wij hebben onophoudelijk al reeks brushless ventilators van gelijkstroom van grootte 25mm tot 172mm, en dikte van 6mm tot 50mm gemaakt. Wij zouden een vennootschap met elke klant willen vestigen door om het even welk soort ventilator en motor voor klanten speciale behoeften in PCs, bureaucomputers, telecommunicatie, auto, projector, exemplaarmachine, geurlamp en industriële, medische, huistoepassing en ander materiaal te ontwikkelen.

Wij veroorzaken hoog rendement, kwaliteit en stabiliteit. Onze ventilatorsluchtstroom met geringe geluidssterkte, hoge, met lange levensuur. Wij hebben velen binnenlands/internationaal professioneel certificaat zoals CCC, UL, TUV overgegaan. Het product wordt verkocht aan de V.S., Japan, Korea, Zuidoost-Azië en Hong Kong enz. rond de wereld. Bovendien, wij hebben een samenwerking met wereldberoemde bedrijven. altijd in de belangrijke positie in de wereld te houden, voeren wij materiaal in, ontwikkelen voortdurend nieuw product en creëren nieuwe markt.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De hoge Gecontroleerde Ventilator van de Luchtstroom PBT PWM voor Server kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.